BİNGÖL / MERKEZ - Göltepesi Yeni Yerleşim Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası gereği okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.Tadbikat sürecinde personel ve öğrencilerimizin tahliyesi gerçekleştirildi.

ŞUBAT AYI ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR

Ock

OKULUMUZDA DİLİMİZİN  ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DEDE KORKUT HİKAYELERİ, ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN CANLANDIRILIP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR.KATKILARINDAN ÖTÜRÜ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz bahçesinde küçük bir sinema etkinliği düzenlenmiştir.

Okulumuzda öğrenciler arasında mini bir futbol turnuvası yapıldı.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ BİLGİSAYAR SINIFI DAHA DONANIMLI HALE GETİRİLDİ.